Termeni și Condiții

MT Legal Blog – este un blog juridic ce dorește să explice legislația din România pe înțelesul tuturor.

Termenii și Condițiile prezente vor reglementa utilizarea folosirea/navigarea pe site-ul www.mtlegal.ro (denumit în continuare „Site”) de către utilizatori.

Citiți cu atenție Termenii și Condițiile prezentate, iar prin accesarea și utilizarea site-ului se consideră că ați citit și v-ați exprimat acordul termenilor și condițiilor de utilizare care guvernează relația dintre utilizator și MT Legal Blog (denumit în continuare „MT”).

1. UTILIZAREA SITE-ULUI

Prezentul site conține știri, articole și alte materiale care prezintă sau explică cadrul legislativ aplicabil în România, jurisprudența europeană sau națională etc.

2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Prin Termenii și Condițiile prezente sunteți de acord că MT este proprietarul exclusiv al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra informațiilor de pe acest site. De asemenea, vă obligați să nu folosiți aceste materiale în niciun mod, cu excepția autorizării exprese din partea MT Legal Blog.

3. PROTECȚIE ÎMPOTRIVA VIRUȘILOR

MT depune toate eforturile pentru a verifica și a testa materialul oferit de acest site în mod permanent. Recomandăm utilizarea unor programe antivirus pentru toate materialele descărcate de pe site.

MT nu se face răspunzător pentru nicio pierdere, întrerupere sau deteriorare a datelor sau a sistemului dumneavoastră, care pot apărea în timp ce navigaţi pe prezentul site administrat de MT.

4. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Anumite date personale pot fi colectate prin intermediul prezentului site. Mai multe detalii privind prelucrarea de către MT a unor astfel de date personale sunt disponibile în Politica de Confidențialitate.

5. EXONERAREA DE NERĂSPUNDERE

MT va face toate eforturile pentru a asigura acuratețea Site-ului și va depune în acest sens toate diligențele pentru a corecta erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, MT nu este răspunzător pentru apariția oricăror erori sau omisiuni ale informațiilor furnizate.

Utilizatorul acceptă în mod expres că MT nu va fi ținut responsabil pentru niciun fel de daune directe/indirecte, minore/majore sau incidentale, rezultate din: utilizarea informațiilor de pe Site sau orice alt aspect în legătură cu acest Site.

Informațiile prezentate pe acest Site au caracter pur informativ, nu reprezintă un mijloc de reclamă și nu reprezintă consiliere juridică și nici servicii juridice sau de altă natură. De asemenea, conținutul site-ului nu poate fi interpretat drept o ofertă de a contracta anumite servicii juridice.
Utilizarea acestui Site și toate informațiile conținute, descărcate sau accesate de pe Site sunt puse la dispoziție fără garanții de orice fel și fără a se urmări un anumit scop sau încălcarea drepturilor unei alte părți.

MT nu va fi responsabil pentru nicio problemă sau disfuncționalitate a rețelelor sau a liniilor telefonice, sistemelor de internet online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamentelor, calculatoarelor, programelor sau a oricărui alt element ce poate cauza stricăciuni computerelor personale ca rezultat al utilizării acestui Site.

MT își rezervă dreptul să modifice și să interzică accesul sau să oprească temporar sau permanent orice parte a acestui Site sau orice informație conținută în acesta, fără asumarea obligației de a notifica utilizatorii. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării lor pe acest Site.
Vizitatorii și utilizatorii acestui Site acceptă și sunt de acord să folosească informațiile pe propriul lor risc.

MT nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune-interese directe, indirecte, cauzate de utilizarea acestui Site.

Prezentul site poate conține link-uri către site-uri și resurse care nu sunt proprietatea noastră. MT nu are niciun control asupra acestor site-uri sau a informațiilor găsite în cadrul acestora și, prin urmare, nu va fi răspunzător pentru disponibilitatea acestora acestora, nici pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, informațiile sau alte materiale disponibile pe aceste site-uri, pentru funcționalitatea sau performanțele acestor site-uri sau pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală sau a altor drepturi care apar în cadrul acestor site-uri. Accesând site-urile indicate, confirmați că ați înțeles posibilele consecințe ale accesării site-urilor indicate și acceptați termenii și condițiile de mai sus.

6. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ŞI CONDIȚIILOR

Termenii si Condițiile pot suferi modificări, iar versiunea actualizată va fi publicată în această pagină. Actualizarea periodică a acestei pagini vă asigură că sunteți întotdeauna conștienți despre tipul informațiilor pe care le colectăm, despre modul în care le folosim și în ce circumstanțe.

7. LEGEA APLICABILĂ

Toate litigiile care decurg din sau în legătură cu MT vor fi guvernate exclusiv de legile române.